I anledning af at vi udgiver Kristoffer Bayer & Silas Markers bog om ‘FOLKET’ holder vi en lanceringsfest på Øen !

Det er blevet en smuk – og ikke mindst relevant – bog om folket: som kategori i den politiske filosofi, som politisk omdrejningspunkt i samtidens politik, som den dunkle størrelse magten i dag henviser til, hvad end den er demokratisk eller ej.

Vi er stolte over bogen, og glæder os meget til giver jer den mellem hænderne !

Bogen henvender sig til alle, der godt kunne tænke sig, at få skærpet sit blik for de fælles træk i nutidens populistiske bevægelser og det liberale repræsentative demokrati. Og den demonstrerer hvordan spørgsmålene fra den politiske filosofiske tradition stadig kan være nøgle til at forstå vores samtid.

Mikkel Thorup, professor i idéhistorie ved Aarhus Universitet, skriver om bogen:

“Folket er et dunkelt og magisk begreb, der får ting til at ske og andet til at forsvinde. Dette er den første bog, der går i dybt ned i begrebet, dets historie og logik, og forklarer, hvordan magien virker. I en tid fyldt med referencer til ‘folket’ er denne bog uomgængelig.”

Der vil naturligvis både være vin og skåltaler til lanceringsfesten, og bogen vil blive solgt til en stærkt reduceret lanceringspris.

Vi glæder os til at se jer.

//

Fredag d. 3. marts, klokken 17 – 21

Øen, Mimersgade (overfor nr. 60), 2200 København N

Facebook-event: www.facebook.com/events/1235190423748461