Det har været længe undervejs, men den 27. marts holder vi en lancering af andet numme af tidsskriftet Problemkatalog.

Problemkatalog #2 handler om politik og er et biprodukt af Próblemas Aftenskoles forløb om samtidige politiske problemer og konferencen om “Psykoanalytiske perspektiver på det nye højre”. Kort fortalt, samler problemkataloget op på nogle af de samtaler, der opstod undervejs, og de problemer, vi stødte på.

Nummeret rummer bidrag fra Mikas Lang, Marie Hedegaard Jørgensen, Esben Korsgaard Rasmussen, Rasmus Bro Clemmensen, Flexwerker, Gustav Hoder, Robert Morsing Thyssen, Søs Bayer, Daniel V. Kjer, René Rasmussen og Linden Renz.
Og du læse om: Sortsyn, moderne kolonialisme, Hobbes og den hellige historie, politisk idealisme, at skrive med de blødeste hænder, selvprekarisering, at gør hvad du vil, lighedens logik, konspirationsteori og den nye højrefløj, populisme og tidlige sommerdage.

Tidspunkt: 27. Marts 2020, 12 – 16

Sted: Bogcaféen Almindelig Brand, Baldersgade 70, st.tv., 2200 København N

Facebook-event URL: https://fb.me/e/2ZxU9ScyC