Reception : Réne Rasmussen : Sprog & Affekt

Lørdag d. 13. november inviterer René Rasmussen til reception for sin nye bog Sprog & Affekt, der kommer på Próblemas forlag.

Sprog & Affekt er en grundlæggende indføring i den lacanianske psykoanalyses hovedtemaer. Gennem otte kapitler, der i vanlig lacaniansk stil er afholdt som mundtlige seminarer og derefter transskriberet, introduceres det ubevidste, det reelle, det imaginære og den symbolske orden, begæret, manglen, analysen, den store Anden og de fire diskurser. Bogen er således et oplagt sted at starte for enhver, der ønsker at stifte et nærmere bekendtskab med en af de vigtigste strømninger i den psykoanalytiske tradition.

Efter receptionen vil der være en kort pause, hvorefter der vil være koncert.

Hvor: Støberiet, Korsgade 30, 2200 København N
Hvornår: 13.11.21., klokken 16:00