Problem # II : Samtidige politiske problemer

Torsdag d. 19 september begynder et nyt forløb om samtidige politiske problemer.

Problemas Aftenskole er en gratis, filosofisk aftenskole, men det er ikke en “skole” i traditionel forstand. Vi prøver at nedbryde sondring mellem lærer og elev, vi har ikke på forhånd lagt en lærerplan for hvad deltagerne skal kunne eller vide når forløbet er overstået. I stedet tager vi problemer op, som vi selv synes er vigtige – og håber at at vi sammen kan udvikle tænkningen.

Problemas Aftenskole er også et eksperiment med at udvikle ”undervisningsbaseret forskning”: Som en del af aftenskolen producerer vi en antologi – det såkaldte Problemkatalog – med tekster der samler op på, eller tænker videre over, de samtaler som aftenskolen har givet anledning til.

OPLÆGSHOLDERE VED AFTENSKOLEN II:

19.09. : Mikas Lang
02.10. : Kristian Torup
16.10. : Søren Mau
30.10. : Farhiya Khalid
13.11. : Esben Rasmussen
27.11. : Søs Bayer
11.12. : TBA
18.12. : TBA

Problemas aftenskole afholdes i samarbejde med Kommunal Kunst og Teknik og Det FRIE Universitet, med økonomisk støtte fra Nørrebro Lokaludvalg.