Protest 68-19 : Seminar #4 : ARKIV & MANIFEST

Problema har sendt Arkivaristerne°, der er garvede idéhistorikere og kunstnere, på en arkæologisk ekspedition i Danske Studerendes Fællesråds arkiver. For nogen tid siden fandt vi tegn på potentielt meget interessante fund i disse arkiver, og derfor har vi besluttet os for at sætte de professionelle på sagen.

Til de tidligere seminarer har vi diskuteret begivenhederne i 1968 og deres betydning for i dag. Det har vist sig, at der var meget at hente. Denne gang vil vi tage fat i det konkrete materiale, som Arkivaristerne° graver frem til os. Ud fra denne materielle og skriftlige arv skal vi sammen prøve at sammensætte nye tekster, visioner og manifester, der peger mod fremtiden og måske et nyt oprør a la 68.

Vi slutter altså seminarrækken ved at prøve at formulere nogle af de ideer, som vi kan tage med videre fra den. Efter denne del af programmet vil der være aftensmad, koncert og FEST!

LØRDAG d. 9. MARTS på KAPELVEJ 44

Foreløbigt program:
kl. 15.00: Velkomst og introduktion ved Problema
kl. 15.30: Arkivaristerne° præsenterer deres fund
kl. 16.15: Kaffepause
kl. 16.30: Emancipatorisk cut-up-workshop, skriveværksted og gruppearbejde
kl. 18.00: Fælles præsentation af resultater og diskussion

kl. 19.00: Gratis aftensmad til alle deltagere

kl. 20.00-01.00 Drinks, koncerter og Diskjockeys

Bl.a. koncert m. Orchid Domain !

Programmet er fortsat under udarbejdning, både dagsprogrammet og aftenprogrammet – vi glæder os som altid til at diskutere med jer og denne gang også til at feste! Vi håber meget, I har lyst til at afslutte dette forløb med et brag sammen med os og samtidig at være med til at formulere visioner for fremtiden!

Læs mere om Arkivaristerne° på arkivaristerne.org

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/308005076573550/?active_tab=about

_____________________________________________
Seminarrækken arrangeres af Problema og Danske Studerendes Fællesråd og er støttet økonomisk af DUF og Tuborgfondet.
Transportudgifter refunderes, hvis du rejser til København for at deltage i seminaret. Skriv senest tre dage inden seminaret til aja@dsfnet.dk
Seminarrækken video- og fotodokumenteres. Podcasten Filosofikum formidler. Seminarerne bliver derfor optaget. Kontakt os på dagen, hvis du ikke ønsker at blive optaget.